OSMANLI DİBEK KAHVESİ 250 gr

Taptaze kavrulan Arabica çekirdeklerinin menengiç, keçiboynuzu, salep, damla sakızı, çikolata, kakule ve kahve kreması ile harmanlanmasından elde edilen Oze Osmanlı Dibek kahvesi; kendine has yoğun kıvamı, katkı maddesi içermeyen baharat notalarıyla dolu lezzeti ve okkalı köpüğüyle sizi Osmanlı Saraylarının geleneksel damak zevkiyle tanıştıracak. Habeşistan’dan Yemen’e, Yemen’den Osmanlı payitahtı İstanbul’un saraylarına uzanan bu enfes Türk geleneği, dibekte dövülen kahvedeki emeği fincanlarınıza taşıyacak.

HEMEN AL

Cezvede Hazırlanışı

İçme suyunu veya sütü fincanla ölçerek cezveye koyun. Her fincan için iki çay kaşığı (5 gr.) kahve ve arzuya göre şeker ekleyin. Kısık ateşte kahve ve şekeri karıştırın. Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara dağıtın. Kalan kahveyi bir taşım daha kaynatarak fincanlara boşaltın.